0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Levering

We hebben een goede kennis van scheepvaartroutes en kiezen het handige verzendpad waardoor de bezorging sneller gaat. Gezien de verre verzending, bieden wij 6 verzendwijzen aan: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, moeten we uw bestelling verwerken en al uw artikelen aan strenge kwaliteitscontroles onderwerpen. Hierdoor verschilt de totale levertijd van de verzendtijd alleen.

 

Totale levertijd = levertijd + verwerkingstijd

 

Het duurt ongeveer enkele werkdagen voor de pakketreis van onze faciliteiten naar uw bestemming, de vetste levertijd is 7 dagen. de exacte levertijd is gebaseerd op de standaard van de rederij (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, luchtpost) en de verzendmethode die u heeft gekozen.

Wij bieden snelle verzending. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw goederen onderweg zijn, inclusief een trackinglink. Laat ons uw juiste adres en geldig telefoonnummer achter! Elk verlies veroorzaakt door het verkeerde adres of contactnummer van de ontvanger is op de klanten.

Leveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid van de voorraad. Als we een probleem hebben met uw bestelling, zoals het niet beschikbaar zijn van een artikel, zullen we u bellen. Als u niet beschikbaar bent, sturen we u een e-mail met de actie die we ondernemen. Met sommige van onze bezorgmethoden kunt u uw zending volledig volgen, van verzending tot levering en ondertekening door u. We gebruiken een aantal vervoerders om de levering aan u te garanderen. Onze kosten voor u dekken alle verzendkosten, verpakking en verzekering tot de waarde van de goederen die u koopt.

 

Verzendmethode:

Standaard verzending: regio inclusief Australië, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk met 7-10 werkdagen.

Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

Brazilië, Rusland, Italië, Argentinië, Chili, Mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen.

 

Verwerkingstijd

1-3 werkdagen (sommige producten hebben 5 werkdagen nodig).

 

Volg je bestelling

We werken samen met een aantal gerenommeerde rederijen voor de bestemmingen die we bedienen, waaronder DHL, TNT, UPS, FeDEX, EMS, AirMail enzovoort. Wanneer de bestelling wordt verzonden, sturen we je het tracknummer zodat je de status kunt volgen.

1. Ga naar de logistieke website om de nieuwste verzendinformatie te controleren. Omdat de webinformatie traag wordt bijgewerkt, worden de informatie soms niet weergegeven, dus wacht alstublieft enkele dagen.

2. soms levertijd hebben enige vertraging, neem dan contact met ons op om de tijd van de goederen te verlengen, dank u voor uw begrip en geduld te wachten!

Hier zijn de links naar alle bezorgbedrijven die we gebruiken, zodat u uw bestelling kunt volgen:

DHL: http://www.dhl.com/en.html

UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html

TNT: http://www.tnt.com/portal/location/en.html

FedEx: http://www.fedex.com/us/track/

Aanbevelen: http://www.17track.net/en/


Wat als u niet thuis bent wanneer uw bestelling binnenkomt?

Als u niet thuis bent wanneer het pakket aankomt, laat uw postbode of koerier een kaart achter waarop staat waar u uw discreet verpakte bestelling kunt ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde bezorgkantoor wordt gebracht, moet u uw pakket ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde koeriersdepot wordt gebracht, kunt u het ophalen of laten bezorgen.

 

Wat als je bestelling niet aankomt op het moment dat je verwacht?

Neem contact met ons op als uw levering meer dan 4 werkdagen te laat is.

 

Waar bezorgt nmdschoen.com?

nmdschoen.com levert aan veel landen, zoals

Nieuw-Zeeland, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Japan, Maleisië, Nederland, Noorwegen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten vele anderen!